dijous, 16 de novembre del 2017

25 de Novembre, dia internacional de la violència contra les dones

25 de Novembre, dia internacional de la violència contra les dones

   Un tema que s'ha convertit en un problema d'estat i que aquest 2017 sumen ja 50 dones mortes en mans de les seves parelles.
   Explicar un tema tan dur a un menor no és tasca fàcil. Els contes poden ser un punt de partida a l'hora d'afrontar temes tan complicats.
   Per això, a infantil i a primària, hem contat el conte de "L'Artur i la Clementina" on ho explica d'una forma senzilla i sense dramatisme i ens ha donat peu a encetar múltiples converses,compartir  opinions,...amb els nins.
   Després, com a símbol de que tots rebutjam qualsevol tipus de maltractament, hem estampat les nostres mans liles en uns llençols que lluïran, d'aquí uns dies, pels carrers del nostre poble.







                                                                              




    A ESO ens ha acompanyat na Marian, educadora de Serveis Socials i ha realitzat uns tallers de prevenció de la violència de gènere i a les tutories elaborarem el manifest per a llegir davant l'ajuntament el proper 24 de novembre.



   Desitjam de tot cor, que cap dels nostres alumnes sigui ni un ARTUR ni una CLEMENTINA i farem el que tenguem amb les nostres mans perquè així sigui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.