dimarts, 5 de desembre de 2017

INFORMACIÓ GUARDERIA
Benvolgudes famílies,

  D'aquí a menys d'un mes acabarem aquest primer trimestre i l'acabarem, com no pot ser d'altra manera, amb un FESTIVAL DE NADAL que ja hem començat a preparar amb molta il.lusió. Tendrà lloc al teatre municipal i es durà a terme durant els següents dies:

  - Dia 20 de desembre, a les 10:00h els cursos de Guarderia i Ed. Infantil i a les 15:30h, els cursos d'Educació Infantil.

  Guarderia:  En principi, cada família disposarà d’una entrada pel festival del matí a les 10h. Estaran a la vostra disposició fins dia 15 de desembre. A partir de dia 18, si algú està interessat en adquirir més entrades, es posaran a disposició les sobrants.

  Ed. Infantil: En principi, cada família disposarà d’una entrada pel festival del matí a les 10h i a més, disposareu de dues entrades pel torn de les 15:30h. Estaran a la vostra disposició fins dia 15 de desembre. A partir de dia 18, si algú està interessat en adquirir més entrades, es posaran a disposició les sobrants.

  - Dia 21 de desembre, a les 10:30h i a les 15:30h (dues funcions), els cursos d'Educació Primària i ESO.


MÉS INFORMACIONS…

  • Recollida d’aliments per als serveis socials del poble. Podem dur, fins dia 15 de desembre: sucre, llet (en pols o líquida), cacao (en pols o líquid) o llegums cuites.

  • Enguany no es faran les fotos de Nadal. La sessió fotogràfica tendrà lloc a final de curs. Es farà una foto grupal com a record del curs 2017-18.

Aprofitam per desitjar-vos un bon final de trimestre i un Bon Nadal !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada