dimecres, 13 de juny del 2018

Circular Educació primària

Estimades famílies,   

S’acosta el final de curs i vos comunicam que dia 22 de juny ho celebrarem amb la fireta “Reciclam pel món” on no hi faltaran els jocs, la música i els tallers. Serà a la plaça de l’església i començarem a les 18:00 h. A cada infant se li lliurarà una targeta, que durà penjada, i amb la qual podrà accedir als diferents jocs i tallers. També hi haurà música i balls oberts a tothom.

Acte seguit, acabarem amb un sopar tots junts, que organitza l’APIMA. Per tal d’evitar generar tants de residus plàstics, hem pensat que aquest any cada família dugui de casa els seus plats, coberts, tassons i torcaboques; així junts contribuïm a cuidar un poc més el nostre planeta.
Vos hi esperam a tots! També aprofitam per informar-vos de dues activitats que tenim previst realitzar: - Dijous, dia 21, anirem de 1r a 6è d’EP a nedar a Can Arabí. Han de dur banyadors posats, gorra i untats de crema solar ; una motxilla amb tovallola, berenar, aigua i roba interior o banyadors de recanvi. També han de dur esportives, perquè hem de caminar. L’horari serà el del mes de juny, de 9:00 a 14:00 h i la sortida i l’arribada seran a l’escola. - Divendres, dia 22, a les 9:30 h, vos obrim les aules! Els vostres fills vos conviden a compartir experiències viscudes al llarg d’aquest any. Dia 22, l’horari serà de 9:00 a 12:00 h i hi haurà servei de menjador fins a les 15:30 h. També s’entregaran els informes escolars. Durant aquests dies, tots els qui pogueu, podríeu dur: pots de llauna buits (nesquick, melicotó amb almíbar…), botelles de llet de plàstic blanques buides (asturiana…) i capses de cartró de galetes o cereals buides. Moltes gràcies! El claustre de Primària

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.