dimarts, 12 de febrer del 2019

GESTIB ESO


Benvolgudes famílies:

    Posem en marxa la plataforma Gestib-web per tal que les famílies pugueu consultar les dades acadèmiques (horaris, faltes d’assistència, qualificacions, notificacions, ...) dels vostres fills/es. Per tenir accés a l’aplicació per a famílies i tutors legals heu de:

1.- Rebreu un missatge SMS amb el compte d’usuari, la contrasenya inicial i un enllaç a la web on s’ha d’acudir a realitzar el canvi d’aquesta per una definitiva durant les primeres 24 hores de rebre el missatge. Les famílies que ja disposseu d’un compte al Gestib no cal que faceu res (podeu seguir emprant les mateixes dades d’usuari i contrasenya)

2.- Ja podreu accedir a l’aplicació a través de l’enllaç https://www3.caib.es/xestib/

3.- Si no heu rebut el missatge SMS és degut a que no hem pogut comprovar si les vostres dades són correctes perquè no vos va arribar la documentació entregada als vostres fills. En aquest cas podeu sol·licitar el formulari enviant un correu electrònic a secretaria@assumpcio.fecib.net, i retornar-lo degudament complimentat i signat.

4.- Si teniu qualque dubte sobre la funcionalitat de la plataforma per a les famílies, podeu consultar la web: http://80.28.7.251/wikigestib/index.php/NOVA_WEB_PER_A_FAMILIES


Moltes Gràcies

Direcció del Centre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.