dilluns, 15 d’abril del 2019

Encetam les Jornades Culturals 2019

Ja hem començat les Jornades Culturals 2019!!!
"L'aigua és vida"

Eguany, com a centre Ecoambiental, hem triat l'aigua com a eix a treballar durant l'any i per tant, aquests dies farem diferents activitats entorn a aquest tema.








Divendres passat, els alumnes de 5è i 6è d'EP visitàrem la depuradora de Binissalem i ens explicaren el tractament de les aigües brutes.
Els de 1r, 2n, 3r i 4t d'EP, pujàrem a Ca n'Arabí on ens contaren d'on ve i quin tractament reb l'aigua que ens arriba a cadascuna de les nostres cases.

Avui dilluns,



Al matí, els alumnes de 1r, 2n i 4t ens han contat moltes coses sobre l'aigua que han après al llarg dels seus projectes. Llavors, uns grups hem anat dins les aules a preparar un decàleg sobre l'ús responsable de l'aigua i els altres han anat a preparar unes enquestes per a saber si els binissalemers som conscients de la necessitat de no malgastar ni contaminar l'aigua.













Al capvespre, hem escoltat contes sobre l'aigua, llavors hem fet manualitats amb l'aigua com a recurs artístic i per acabar el dia, una sessió de relaxació amb música aquàtica.



Els més grans de l'escola, els alumnes d'ESO, han visitat les depuradores de Binissalem i Lloseta i els embassaments de la Serra de Tramuntana.

Ha estat un dia ben complet!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.